Haberler

"Çay'a geliyoruz" deyip eniştelerini komaya soktular

Haber Tarihi: 22 Ara 2014

"Çay'a geliyoruz" deyip eniştelerini komaya soktular

Mardin’de akıl almaz bir olay yaşandı. Enişteleri Emrullah Doğan'ın evine, "Çay içmeye geliyoruz" diyen 4 kayın birader Doğan’ı  ve annesini bıçakladı. 1 yıl önce evlenen Emrullah Doğan ve Gülşah Kanat ailevi problemler yaşıyordu. 3 ay önce evi terkeden Kanat, araya büyüklerin girmesinin ardından  görücü usülüyle evlendiği eşine geri döndü. Ancak anlaşmazlıklar belli ki son bulmadı. Emrullah Doğan’ın kayınbiraderleri "Çay içmeye geliyoruz" diyerek çiftin evine geldi ve ortalık kan gölüne döndü. Geçtiğimiz Salı günü Gülşah Kanat'ı arayan kardeşleri, kendisini ve eşi Emrullah'ı birlikte yemeğe davet etti. Yemek daveti, Emrullah Doğan tarafından, "İşlerinin yoğunluğu" gerekçesiyle red edilince Gülşah Kanat'ın kardeşleri telefonla tartıştıkları enişteleri Doğan'a, "Biz size yarın çay içmeye geleceğiz" diyerek telefonu kapattı.

"ÇAY'A GELİYORUZ" DEYİP ENİŞTELERİNİ KOMAYA SOKTULAR, ANNESİ VE KARDEŞİNİ YARALADILAR

Emrullah Doğan,  Gülşah Kanat’ın kardeşleri ile altın takılar ve resmi nikah yapılıp yapılmaması konusunda tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine ellerinde eldiven bulunan 4 kayın birader, önce enişteleri Emrullah Doğan, kardeşi Ferhat Doğan ve onlara engel olmak isteyen Emrullah Doğan'ın annesi Ğezal Doğan'ı bıçaklayarak yaraladı. Evde bulunanların polisi araması ile eve gelen polis 5 kişiyi gözaltına alırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

ENİŞTE YOĞUN BAKIMDA, 5 KİŞİ KERBEST BIRAKILDI

Kayın biraderlerinin bıçaklı saldırısında ağır yaralanan Emrullah Doğan, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Annesi Ğezal Doğan ayakta tedavi edilirken, saldırıda bıçakla yaralanan Ferhat Doğan ise Kızıltepe Devlet hastanesinde tedavisi sürüyor. Saldırıyı gerçekleştiren ve saldırı esnasında eldiven kullandıkları belirtilen 4 kayın birader ile bir yakınları çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Emrullah Doğan'ın kardeşi Abdulsamet Doğan, evlerine "çay içmeye geliyoruz" deyip evde adeta katliam yapan 5 kişinin serbest bırakılmasına tepki göstererek, "Her evlilikte sorun olabilir, biz sorunu görüşerek ve anlaşarak aştık. Ancak, eve gelen 5 kişi evi kan gölüne çevirdi ve nasıl oldu anlamadım serbest bırakıldılar. Bunun adı hukuk skandalıdır. Kardeşim ölümle pençeleşiyor ama bunu yapanlar dışarıda ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor"dedi.