Haberler

"İtibar görüyor, para kazanıyorum"

Haber Tarihi: 4 Oca 2015

"İtibar görüyor, para kazanıyorum"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızının peşinden dünya devleri koşmaya dursun yenge Yolanthe Cabaou Türkiye'den ayrılmaya sıcak bakmıyor. Juventus ve Manchester teklifleri için Sneijder'e rest çeken Cabaou, Türkiye'de çok mutlu olduğunu iyi paralar kazandığını ve aşinin Galatasaray'dan ayrılmasını istemediğini bildirdi.

Ara transfer döneminde Manchester United ve Juventus gibi devlerle görüşen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'in transferi, eşi Yolanthe Cabau'ya takıldı. Türkiye'de büyük şöhret elde eden, film teklifleri alıp moda organizasyonlarında boy gösteren Yolanthe Yenge, eşine Türkiye'den ayrılmak istemediğini söyledi.

"İtibar görüyor, para kazanıyorum"

Eşinin net tavrı yüzünden kararsız kalan Wesley Sneijder, menajeri Guido Albers'in bütün ısrarlarına rağmen transferine dair somut bir adım atamadı. Cabau'nun eşi Sneijder'e "Türkiye'de çok popülerim, Dışarı çıkınca onlarca kamera peşime takılıyor. İtibar görüyor ve para kazanıyorum. Buradan ayrılmam" dediği öğrenildi.

Yolanthe Cabau, "Polis Akademisi Alaturka" filminde yakın dövüş teknikleri ustası bir öğretmeni canlandırdı. 3 hafta önce bebeğini düşüren Cabau, yakın çevresine Türkiye'de doğum yapmak istediğini söylüyor.