Haberler

"3-5 gün içinde bu transfer netleşir"

Haber Tarihi: 16 Oca 2015

"3-5 gün içinde bu transfer netleşir"

Erkan Zengin'in transferinde her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor Basın Sözcüsü, Erkan Zengin'in transferinin biteceği tarihi açıkladı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan Skorer’e gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Erkan Zengin transferini ile ilğili ortaya atılan 600 bin Euro iddiası ve Erkan Zengin transferinin bitmesi düşünülen tarihi açıkladı!

3-5 gün içinde bu transfer netleşir
Erkan Zengin’in menajeri Risp ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Aslan, ‘’Maddi görüşmelerimiz devam ediyor. Teklifimizi ilettik. Kabul etmeleri durumunda bu transfer 3-5 gün içinde netleşir. Kampa yetiştirmek istiyoruz’’ diyerek bir hafta içinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceğini açıkladı.

600 bin euro verdiğimiz haberi Eskişehir’e hakarettir!

Yakup Aslan Erkan Zengin’in serbest kalmaması için Eskişehirspor kulübüne 600 bin euro ödendiği iddialarını da yanıtladı. Trabzonsporlu yönetici . ‘’Bizim 600 bin euro para verdiğimiz haberleri Eskişehirspor kulübüne hakarettir. Her şeyi geçelim biz borsaya açık bir kurumuz. Bunu yapmak suçtur zaten’’ dedi.

‘’Uğur Demirok milli takıma faydalı olacak’’
Tecrübeli yönetici Uğur Demirok transferini ve Mustafa Yumlu’nun durumunu da değerlendirdi. ‘’Uğur ekonomik olarak iyi bir transfer. Hem Trabzonspor’a hemde Milli takıma faydalı olabilecek bir oyuncu’’ diğer yandan ‘’Mustafa Yumlu’yu takas yada bonservis ile göndermek istiyoruz. Takımda olup oynamaması hem bize hem kendisine zarar getirir’’ diyerek sözlerini tamamladı.