Haberler

"Biz Kadıköy'de kupa kaldırdık"

Haber Tarihi: 17 Oca 2015

"Biz Kadıköy'de kupa kaldırdık"

Sarı-kırmızılı yıldız Felipe Melo, "Fenerbahçe'yi Saracoğlu'nda yenebilecek misiniz?" sorusuna sinirlendi ve "biz Kadıköy'de kupa kaldırdık"dedi.


Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, devre arası kampının yapıldığı Alanya'da basın toplantısı düzenledi. Bir basın mensubunun "Bu sezon Fenerbahçe'yi Saracoğlu'nda yenebilecek misiniz?" sorusuna sinirlenen Melo, "Buna hak vermiyorum. Çünkü biz orada şampiyonluk kazandık" cevabını verdi.

Felipe Melo'nun Alanya'daki basın toplantısından satır başları şu şekilde;

KIZDIRAN FENEBERBAHÇE SORUSU
(Bu sezon Fenerbahçe'yi Saracoğlu'nda yenebilecek misiniz?) Ben buna hak vermiyorum. Çünkü biz orada şampiyonluk kazandık. Bu 3 puandan daha önemli bir şey. Biz orada bir zafer kutladık. Orada oynamak kendi evimizde Beşiktaş'la Trabzonspor'la oynamak gibi. Kendimizi rahat hissediyoruz.

"SİZ SORARSINIZ BEN CEVABINI VERİRİM"
Ben her maçta aynı motivasyonla oynuyorum. Bunu herkes biliyor. Herkes beni böyle tanıyor. Tanrı'ya şükürler olsun ki, derbide de gol attım. Siz soru sorarsanız ben cevabını veririm. Hiçbir zaman soru cevaplamaktan korkmam. O yüzden saygısızlık olsun istermiyorum. Kötü cevap verdiğimde saygısızlık olarak algılamayın. Ben içimden geldiği gibi cevap veriyor. Eleştirilere asla kulak asmam. Benim değer verdiğim tek şey Galatasaray. Çünkü ben Galatasaray sayesinde evime ekmek götürebiliyorum.

"İSMİNİ VERMEK İSTEMEDİĞİM BİR ANTRENÖR..."
İsmini söylemek istemediğim antrenör beni Brezilya Milli Takımı'na almamıştı. O zaman için konuşmak istemiyorum. Şimdi yeni bir ekip ve yeni bir oluşum var. Tanrı bir kapı açar ve kapatır. Kimse açtığı kapıyı kapatamaz, kapattığı kapıyı da açamaz. İnanıyorum ki her şey güzel olacak.

YENİ YABANCI KURALI YORUMU!
Yeni kurallar herkes için ekstra bir motive olabilir. İyi bir futbolcu gelirse herkes mutlu olur. Gelecekteki çocuklar için bu karar daha fazla motive olabilir. Türk futbolcuları için bu durum rekabeti arttıracaktır. Türk Milli takımı'na da bu durum iyi yansıyabilir. Biz de Türk Milli Takımı'nın iyi olmasını istiyoruz.

"TÜRK MİLLİ TAKIMI İÇİN OYNAYABİLİRDİM"
Türkiye'yi çok seviyorum. Racing Santander'de oynarken İspanya Milli Takımı'nda oynama teklifi aldım. Ancak kabul etmedim. Brezilya için oynamasaydım, Türkiye için oynayabilirdim. Çünkü ben buraya aşık oldum.

"BU SORUYU TFF BAŞKANI'NA SORMALIYIZ"
Statların boş olması beni üzüyor. Derbide bile tribünler ne yazık ki boştu. Bu soruyu TFF Başkanı'na sormamız gerekiyor. Oturup konuşulmalı. Ben buna cevap veremem.