Haberler

"Bunlar menajerlerin oyunları"

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

"Bunlar menajerlerin oyunları"

Sezon bitmeden daha hakkında sürekli iddialar çıkan Wesley SNijder hakkında açıklama yapan Abdürrahim Albayrak sonunda patladı. Menajerinin sürekli ortaya iddialar atması sebebi ile ortalığın karıştı transferde Albayrak dün kesin bir dille Sneijder'i satmayacaklarını belirtmişti.

Albayrak, Sneijder'i satmayacaklarını vurgulayarak "Bunlar menajerlerin oyunları" dedi. İşte Albayrak'ın o açıklamaları...

"Sneijder bizim çok önemli bir futbolcumuz. Yıldızımız. Biz Sneijder'i göndermek istemiyoruz ama ne hikmetse menajerleri basına bir şeyler pompalıyorlar. Biz de buna anlam veremedik. Yönetim Kurulu olarak bütün arkadaşlarımızla buna her şeyiyle çok dikkat ediyoruz. Menajerlerlerle yurt dışında 3 saate yakın bir toplantı yaptık. Üzerine basa basa "Kulüp bakmayın, Sneijder'i satmayacağız" dedik. Önceki başkanımız söz vermiş. Onlar futbolcunun mukavelesini yükseltmek istiyorlar. Biz bunu yapamayız. Biz de onlara şampiyonluğu garantilediğimiz gün mukavele yapalım dedik, anlaştık. Şimdi her gün Avrupa'da manşetlerde yer alıyor Sneijder. Sneijder'in gidebilecek olduğu bir para var sözleşmesinde. 20 milyon Euro veren Sneijder'i alabilir. Juventus neden heyecanlanıyor bilmiyorum. O kadar hevesliysen gider Galatasaray'ın banka hesabına yatırırsın 20 milyon Euro'yu, alırsın. Futbolcularımızın kafasını karıştırıyorlar. Sneijder burada çok mutlu ve yeni kontrat imzalayabiliriz ama şu anda olmaz. Menajerler şu anda bizi buna zorluyorlar. Galatasaray için hayırlısı ne ise o olsun."