Haberler

"Teklif yok, burada mutluyum"

Haber Tarihi: 16 Oca 2015

"Teklif yok, burada mutluyum"

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Galatasaray ve geşeceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Herhangi bir transfer teklifi almadığını belirten Muslera'nın açıklamaları şu şekilde:

"Teklif yok, burada mutluyum"

Bana direkt olarak herhangi bir teklif gelmedi. Kulüp tarafından da böyle bir istek gelmedi. Gazeteciler arasında konuşulanlar kaale almıyor. Ben şu an burada mutluyum.

"Hamza hoca yerlileri daha iyi anlıyor"

Öncelikle her antrenörün stili ve çalıştırma şekli farklıdır. İtalya'da farkı bir çalışma sistemi var. Adaptasyon süreci biraz daha uzun sürebiliyor. Hamza hocamız yerli bir antrenör. Yerli olduğu için yerli oyuncuları daha iyi anlayabiliyor.

"Taraftarlar beni mutlu ediyor"

Her takımın yaşayabileceği bir periyottan geçmiştik. Taraftarın bana desteği için teşekkür ediyorum. Burada mutlu olmamı sağlıyorlar.

"Chedjou'nun yerini doldurabiliriz"

Chedjou'nun yerini doldurabilecek futbolcularımız var. Yerini doldurabiliriz ama onun kadar olur mu ancak zamanla görebiliriz.

"Burada devam edeceğim"

Lazio'dan Galatasaray'a geçtiğimde her zaman gelişme gösteren bir takıma geldiğimi düşünüyordum. Şampiyonlukları hedefleyen bir takım var. Ben büyük bir takımdayım. Burada devam etmeyi planlıyorum. Her sene şampiyonluk yaşamak isteyen bir takımız. Umarım sezon sonunda da gülen taraf biz oluruz.

"Yabancı kuralına hızlı bir şekilde adapte olmalıyız"

Yabancı kuralı belli, kuralı koyanlar belli. Kural her sene değişti. Fazla eleştirmeden buna adapte olmamız gerekiyor.