Haberler

"Yalancı çoban hikayesine benzettim"

Haber Tarihi: 17 Ara 2014

"Yalancı çoban hikayesine benzettim"

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden iş adamı Sadettin Saran, geleceğin işadamları ve yöneticileri ile bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaşmak üzere Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Söyleşi öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sadettin Saran, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın üyelere seslendiği toplantıda, 1 dönem daha başkanlık yapıp bırakacağı yönündeki sözleriyle ilgili, "Bunu birkaç defa duyduk. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Bunu yalancı çoban hikayesi var ya ona benzetiyorum. Fazla yorum yapmak istemiyorum." diye konuştu.

Zekeriya Alp'in MHK Başkanlığı'ndan istifasının sorulması üzerine Saran, "Zekariya Alp, çok kıymetli bir insan. Hakemliğin içinden gelmese bile bence görevini çok güzel bilr şekilde yaptı. Dürüst kıymetli bir insan. Hayırlı olsun istifası. Yerine göreve gelen Yusuf (Namoğlu) Bey'in de işi çok zor, Allah ona kolaylık versin." şeklinde konuştu.

Son dönemde futbolda tribünlerin boş kalmasıyla ilgili de Saran, "Bence sadece passolig'e bağlamamak lazım. Biraz sanki futbolun kalitesi düştü; ama inşallah toparlanacak." demekle yetindi.

SARAN: HİZMET CAMİASININ AZİZ YILDIRIM'DAN 50 MİLYON DOLAR İSTEDİĞİ BİLMEDİĞİM BİR KONU

Sadettin Saran, 3 Temmuz şike operasyonunun, hizmet camiasının Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istediği, başkan Aziz Yıldırım'ın da bu parayı vermediği için başladığı yönündeki iddialarla ilgili de, "Ben de bunu buraya gelirken okudum. Bilmediğim bir konu." karşılığını verdi.

ÇARŞI BİR TARAFTAR GRUBU

Beşiktaş taraftar grubu 'Çarşı'nın iktidarı yıkmaya yönelik darbe girişimiyle yargılanmasıyla ilgili de konuşan Saran, "Çarşı'yı ben spor grubu olarak biliyorum." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu iş sporun içinde kalmalı. Çarşı'yı ben spor grubu olarak biliyorum. Bunları gördükçe de üzülüyorum. Fakat sempatik bir cevap vermişler. İnşallah her şeyin hayırlısı olur. Yargıya intikal etmiş bir konu."