Haberler

Çakıroğlu'ndan ŞOK Açıklamalar

Haber Tarihi: 9 Eki 2014

Çakıroğlu'ndan ŞOK Açıklamalar

Trabzonspor’un eski ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu çok sert sözlerle mevcut yönetime saldırdı. Bordo mavili kulübe başkan adayı olduğunu açıklayan Çakıroğlu, Aralık’ta kesinlikle genel kurul yapılmalı dedi.

Trabzonspor eski ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu başkan adayı olacağını açıkladı. Bordo mavili mevcut yönetimi sert sözlerle eleştiren Çakıroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle.

"Trabzonspor başkanlığı herkese nasip olmaz. Bir insanın sözü aynasıdır. Verdiğiniz sözü tutmuyorsanız, o kişi haramdadır. Şu anki yönetimin Aralık'taki mali genel kurulda ibra edilmesi mümkün değil. Mecbur kalacak Aralık'ta genel kurula gidecek. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarıma bir tek şey söylüyorum. Kulübü kaosa sürüklemeyin, hoca devre arasında kaçacak zaten. Siz devre arasını beklemeyin, genel kurula gidin. Sebahattin Çakıroğlu gibi orada 100'lerce aday çıkar. Allah nasip ederse, ömrümüz vefa ederse ben adayım.

Şimdi hocaya yüklenmeye hiç gerek yok. Suçlu hoca ya da oyuncular değil.  Başkan Cardozo sakat geldi diyor. Bütün futbolcular sağlık kontrolünden geçirildi. Bir tek Cardozo geçirilmedi. Bunu araştırsınlar. Sadri Şener kulübü 175 milyon lira borçlandırdı. Kulübün geleceğini ipotek altına aldı. Biz bu işi düzelteceğiz dedik. Şimdi kulübün borcu 400 milyon liraya yakın.”