Haberler

Çalışanları manken yaptı

Haber Tarihi: 1 Oca 2015

Çalışanları manken yaptı

Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün çıktığı yılbaşı alışverişinden bir erkek giyim mağazasından kıyafetleri inceledi. Yeni sezon ürünlerinşi katalogdan incelemek yerine mağazada çalışan erkeklere kıyafet giydiren Ersoy, mankenlik yaptırdı.

Bununla da yetinmeyen sanatçı, beğendiği parçaları bir de cansız mankenin üzerinde görmek istedi.

3 SAATTE 10 BİN TL

Tüm çalışanların hizmet ettiği Bülent Ersoy’a alışveriş boyunca kadehlerle içecek servisi yapıldı. Hizmette sınır tanımayan çalışanlar, Ersoy’un özel isteklerini de geri çevirmedi. Sanatçının istediği kombini oluşturabilmek için farklı mağazalardan ürünler getirildi. Mağaza, 3 saatlik hizmetin sonunda kasasına yaklaşık 10 bin TL koydu.

Bülent Ersoy, ardından başka bir mağazaya geçti ve orada da yaklaşık 1 saat kaldı. Sanatçı bu kez 1400 TL’lik ayakkabı ve 400 TL’lik kemer satın aldı. Bir erkek için yılbaşı hediyeleri alan Ersoy, AVM’den ayrılmadan önce bir mağazaya daha uğradı ve diğer mağazalarda aldığı parçaları burada bir kez daha inceledi.

Bülent Ersoy, beğendiği kıyafetleri önce mağaza çalışanlarına, ardından cansız mankene giydirtti. Sanatçı, erkek ayakkabılarını da inceledi. Bülent Ersoy, yılbaşı hediyesi almak için çıktığı alışveriş turunda kesenin ağzını açtı.