Haberler

Çoçuğunun ismini 'Aslan' koydu

Haber Tarihi: 15 Oca 2015

Çoçuğunun ismini 'Aslan' koydu

Galatasaray'ın bir türlü form tutturamayan İsviçreli futbolcusu Dzemaili, Alanya kampında önemli açıklamalarda bulundu. Dzemaili doğacak çocuğunun adını 'Luan' koyacağını ifade ederken artık iyileşmek istediğini söyledi.

"Derbilerin çekiciliği biraz daha farklı. Herkes bulunmak ister. Dediğim gibi öncelikle sağlığıma kavuşmam lazım. 12 yıllık kariyerimde hiçbir zaman kas sıkıntısı çekmemiştim. İyileşmek istiyorum. İyileştikten sonra takımıma katkıda bulunmak istiyorum."

'Yabancı kararı yerliler için sorun olabilir'

"Yabancılar için çok avantajlı bir durum olabilir ama benim fikrim bir ülke her zaman kendi gençlerini yetiştirmeli. Biz yabancılar için çok rahat bir durum olabilir. İtalya'da kolay kolay italyan göremezsiniz. Bu ileride sorun olsun istemem Türkiye için. Umarım sorun olmaz. Yabancılar için çok rahat ama yerliler için biraz problem olabilir."

Çoçuğunun ismini 'Aslan' koydu!

"Baba olmak bir rüya gibi olur benim için. Ben bunu çocukluğumdan beri arzularım. Aileye bağlı bir insanım. Çok isterim. Galatasaray'a şampiyonluk için geldim. İkisini aynı anda yaşamak benim için harika olur. Geçen günlerde de söylemiştim. Çoçuğumun isminin 'Luan' olmasını istedim. Arnavutça'da 'Aslan' anlamına geliyor."