Haberler

Çocuklar yürekleri dağladı

Haber Tarihi: 13 Oca 2015

Çocuklar yürekleri dağladı

İstanbul'da sabaha karşı narkotik operasyonu düzenlendi.Ancak bu defa kameralar oldukça ilginç görüntüler yansıdı. O görüntülerden birisinde küçük çocuklardan biri o kadar çok korkmuştu ki polis amcasını ''ben de silah yok'' diye ikna etmeye çalıştı. Korku dolu gözlerle polis amcalarına baktı.Sonra ben de silah yok diye ağlamaya başladı.Onu sakinleştirmekte yine polise kaldı.

İstanbul'da şişli ve beyoğlu'nda sabah saatlerinde narkotik operasyonu düzenlendi... Önceden belirlenmiş adreslere eş zamanlı operayonlar düzenlendi O operasyonda oldukça ilginç anlarda kameralara yansıdı.Baskın yapılan evlerden birinde kalan kadın camdan dışarı sarktı polisleri ''sessiz olun çocuk hasta'' diye uyardı.Polis girdiği bir başka evde ise yine bu defa uyuştucu satıcısının kamera tepkisiyle karşılaştı.

Polisin son girdiği evde ise küçük çocuklar vardı ve çocukların babası gözaltına alınırken çocuklar da ağlamaya başladı. Çocuklardan biri o kadar çok korkmuştu ki polislerin kendisini götüreceğini düşünüp onları ben de silah yok diye ikna etmeye çalıştı. Çocukları sakinleştirme görevi ise yine polis amcalarına düştü... Polis çocuğu hem öptü hem de onu sevdi polis her girdiği evde farklı bir manzarayla karşılaşsa da operasyonlarına sabaha kadar devam etti.Uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı.