Haberler

Öztürk'ten olay açıklamalar

Haber Tarihi: 4 Ara 2014

Öztürk'ten olay açıklamalar

Galatasaray'ın 2015'teki başkan adaylarından biri olan Adnan Öztürk olay açıklamalarda bulunud. Öztürk, “Benim de aklımda hep Hamza Hoca vardı” dedi. “Terim eşofmanlarını çıkarmalı, yönetici olmalı” ifadesini kullandı. Seçim için delegelere şimdiden reform vadetti.

Öztürk konuşmasına şu şekilde devam etti:

Galatasaray'dan başlayarak tüm kulüplerimizde reform şart. Üyelerimiz artık isimleri değil bunları oylamalı. Zzamanı gelince de tek tek anlatacağız'' dedi. Hamzaoğlu'nun da doğru tercih olduğunu ifade eden Öztürk, “Görevdeyken bile aklımda Hamza Hamzaoğlu vardı. Yenilikçi birisi” diye konuştu.

''SÜREN VE DÜRÜST ADAY OLMAZ''

Fatih Terim hakkında da konuşan Öztürk, “Kendisinin yüzüne de söylemiştim. Artık eşofmanları çıkarmalı. Büyük olayları dizayn etmeli. Başkan bile olabilir” ifadesini kullandı. Öztürk, “Ben 11 yıllık tecrübemle artık kulüpte reform yapabilecek duruma geldiğime inanıyorum. Futbolu, fubolu bilenlere emanet etmeliyiz. Bizler de aşağıdan yukarı tıkanan tüm sistemi değiştirmemiliyiz” dedi. Faruk Süren aday olacağını düşünmediğini belirten Öztürk, yine adı adaylar arasında geçen Ali Dürüst için de konuştu. “Ali ağabey, görevden hiç kaçmamıştır. Ağabey olarak başarıyla çalışmıştır. Sürekli görüşürüz. Ama onun da aday olacağını düşünmüyorum” açıklamasında bulundu.