Haberler

Ünlü gazeteciden şok iddia

Haber Tarihi: 14 Eki 2014

Ünlü gazeteciden şok iddia

Gazeteci Mehmet Demirkol, dünkü Letonya maçının ardından kulislerde konuşulan bomba bilgileri paylaştı.

Demirkol, Milli Takım’ın şansı ve Fatih Terim’in geleceğiyle ilgili konuşurken, kulislerde dolaşan bir bilgiyi de aktardı. Demirkol, Fatih Terim’in Burak Yılmaz’ı bir daha Milli Takım’a almayacağının konuşulduğunu belirtti.

Demirkol’un açıklamalarından satır başları şu şekilde:


“Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin başında sportif direktörken kendisini kovmalı deniliyordu. Fatih Terim için aynı şeylerin söylendiğini duyuyorum. Ben söylemiyorum bu söyleniyor.

“Son 6 turnuvanın 5’ine gidemedik”

Fatih hoca gitsin diyenler de var ama daha dur 3 maç oldu şansımız az olsa da var diyenler de... Ama iş öyle değil, Fatih hoca yeni gelmedi. 2006 Almanya Elemeleri var. 2008'in tamamında var, yarı final oynadık. 2010 Elemeleri son iki maçta gidemedik. 2014 sonunda Hiddink geldi. 2016 da yine Fatih Terim var yani 9 senedir 6 büyük turnuvaya gitmeye çalışmışız ama 5 tanesine gidemedik.

4 maçta 4 kaleci tepkisi

Fatih Terim için birçok şey söyleyebilir ama yeniyiz dememeli. 70 milyon insandan bir stoper çıkartamıyoruz. 4 maçta 4 ayrı kaleci oynuyorsak, defans yükünü Ozan’a yıkıp gencecik çocuğa yükleniyorsak, burada benim suçum yok Fatih Terim’in suçu vardır. Fatih hoca sorunun ne olduğunu tespit edemedi. 10 yıldır milli takımın içinde olan birisi olarak bu kabul edilebilir bir şey değil. Spekülasyonlar yapılıyor mesela, Burak Yılmaz’ı bir daha takıma almayacağı söyleniyor.”