Haberler

İşte Kartal'ın Kurtarıcıları

Haber Tarihi: 12 Kas 2014

İşte Kartal'ın Kurtarıcıları

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, geride kalan haftalarda elindeki tüm oyuncularından yararlanmaya çalıştı. Sahaya rakibe göre kadro çıkarmasıyla dikkat çeken Kartal’ın 4 isimden vazgeçememesi dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig’in lideri Fenerbahçe’de 4 isim İsmail Kartal’ın vazgeçemediği oyuncular oldu.

Ersun Yanal’ın gönderilmesinin ardından Fenerbahçe’de teknik direktör olarak göreve başlayan İsmail Kartal, geride kalan 10 haftada 19 oyuncuya görev verdi. Ancak İsmail Kartal 4 oyuncudan hiç vaz geçmedi.

Musa Sow, Dirk Kuyt, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, 10 maçta da sahada yer aldı. Alper Potuk, Emanuel Emenike ve Caner Erkin ise 9’ar kez forma şansı bulan isimler oldu.

Fenerbahçe’nin bu sezon büyük umutlarla transfer ettiği Diego Ribas ise Spor Toto Süper Lig’de 7 karşılaşmada görev aldı.  5 kez ilk 11’de sahaya çıkan Diego, 415 dakika süre aldı. Brezilyalı oyuncu bu süre içinde gol atma başarısını gösteremedi.

Bu arada Fenerbahçe, ligin 10’uncu haftasında Bursaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde yapan sarı lacivertliler, akşam saatlerinde bir antrenman daha gerçekleştirdi. Samandıra Can Bartu tesislerinde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan çalışmalarda milli takımlara giden oyuncular yer almadı.

Sol dizinde ağrısı bulunan Mert Günok tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmazken, Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz, özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.