Haberler

İşte Melo gerçeği

Haber Tarihi: 30 Eki 2014

İşte Melo gerçeği

Galatasaray’da teknik direktör Cesare Prandelli’nin sisteminden hiç memnun olmayan Felipe Melo’nun maçlara bile çıkmak istemediği iddia edildi. Yıldız futbolcunun bu nedenle İtalyan teknik adamın gidişine sıcak baktığı öne sürüldü.

Galatasaray'da yeni yönetimin Florya'da yaptığı sorun tespiti çalışmalarında ilginç iddialar ortaya atıldı.

Cesare Prandelli ile takım arasında köprü olmaya çalışan yöneticiler bu konuda büyük çaba gösterirken "Florya'da sorun ne?" sorusu karşılığında "Melo" yanıtını aldılar. Bu olay kafalarda soru işareti yaratırken Melo'nun Sneijder ve yerli futbolcularla da sorun yaşaması da dikkat çekti.

3’lü savunma kriz çıkarttı

Anderlecht beraberliği sonrasında taraftara üçlü çektirdiği için Sneijder'in tepkisini çeken Melo, protesto edilen yerli oyuncuların da net dile getirilmese de isyanına yol açmıştı. Geçen sezonki Gökhan Zan kavgası unutulsa da Melo, yaptığı sabıkalı hareketler nedeniyle takımda sivrilen bir isim oldu. Melo'nun bu sezon dökülen performansı ile ilgili sorularda, "Prandelli'den memnun değil, huzursuz. Maçlarda oynamak bile istemiyor. Hocaya inancı yok" cevaplarıyla karşılaşıldı.

Arsenal maçında…

Fiorentina'da birlikte çalışan Melo-Prandelli arasına ise 3'lü savunma girdi. Olaya göre, 3-5-2 sisteminde oynamak istemeyen Melo, Arsenal deplasmanında karizma olarak çökünce hocasına kızdı. Bu sezon genel olarak performansı da bu nedenle düşük kaldı. Prandelli'nin sistem, taktik ve oyun anlayışından memnun olmayan Melo, Başakşehir yenilgisi sonrası ise Prandelli'yi savunan isim olmuştu. Melo, "Prandelli hocamızın suçu yok. Bizim çalışmamız, zihinsel olarak değişmemiz lazım" diyerek takımı işaret etmişti.