Haberler

İşte O Servisin Can Aldığı An!

Haber Tarihi: 22 Kas 2014

İşte O Servisin Can Aldığı An!

Dün Zeytinbunu'nda site içerisinde bir servis aracı geri geri giderken 11 yaşındaki Tarık Üngür'ü görmediği için altına alıp ezmişti. İşte o anın görüntüleri ortaya çıktı. Kaza anına ait bir detay da dikkatlerden kaçmadı.

Okuldan çıkmıştı. Servisinden indi evine doğru yürüyordu. Geri geri gelen servis aracı minik Tarık’ı işte böyle altına aldı.

İstanbul Zeytinburnu'nda 11 yaşındaki Tarık Üngür'ü site içinde evine doğru giderken geri geri hızla gelen başka bir servis aracının altında kalarak oracıkta can vermişti. İşte o kazaya ait görüntüler çıktı. En dikkat çekici ayrıntı ise servis aracının geri geri gitmesine rağmen oldukça hızlı olmasıydı…

Araç çocuğu altına aldıktan sonra bir ara duraksıyor ama birkaç saniye sonra geri geri gitmeye devam ediyor. Önce arka tekerlerin altında kalan minik Tarık aracın tekrar geri gitmesiyle bu defa ön tekerlerinde altında kalarak eziliyor.

Servis şoförü olay sonrasında verdiği ifadesinde Tarık'ı fark etmediğini söyledi. Daha sonra da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük Tarık'ta dün gözyaşları içinde toprağa verilmişti.