Haberler

İşte muhtemel 11'ler

Haber Tarihi: 17 Eki 2014

İşte muhtemel 11'ler

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği derbi öncesi iki takımın muhtemel 11’leri belli oldu. İşte iki takımdaki son gelişmeler…

Derbiye ev sahibi olarak çıkacak olan Galatasaray’da tek hedef üç puan… Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena Stadı’nda saat 19’da başlayacak dev mücadeleyi kazanıp Fenerbahçe ile puan farkını üçe çıkarmayı hedefliyor.

Türkiye’nin nefesini tutarak beklediği tarihi derbi yarın oynanacak…İki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena Stadı’nda saat 19:00’da kozlarını paylaşacak.

Mücadeleye ev sahipliği yapacak olan Cim-Bom’da tek hedef üç puan...

Sezon başından bu yana inişli çıkışlı bir grafik sergileyen sarı-kırmızılılar, seyircisinin de desteğiyle derbiyi kazanmayı hedefliyor.

10 puanı olan ve averajla Fenerbahçe’nin üzerinde yer alan Galatasaray, ezeli rakibin yenip puan farkını üçe çıkarmayı planlıyor.

Melo ve Yekta ceza sınırında

Galatasaray'da üçer sarı kartlı bulunan orta saha oyuncuları Felipe Melo ile Yekta Kurtuluş ceza sınırında bulunuyor.

Melo ve Yekta, Fenerbahçe karşısında sarı kart görmeleri durumunda, Süper Lig'in 7. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Cesare Prandelli’nin yarınki derbide sahaya şu muhtemel 11’i sürmesi bekleniyor:

Muslera, Veysel, Semih Kaya, Chedjou, Tarık Çamdal, Dzemaili, Melo, Selçuk İnan, Olcan Adın, Umut Bulut (ya da Burak Yılmaz) ve Sneijder...   

Fenerbahçe Cephesi

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı evinde devirmek istiyor... Sakat oyuncuların düzelmesiyle rahat bir nefes alan teknik direktör İsmail Kartal’ın muhtemel derbi 11’i sürprizlerle dolu...

Kanarya’da tek hedef 3 puan   

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Sezon başında oynanan Süper Kupa finalinde, Galatasaray’ı penaltılarla deviren Fenerbahçe, ligdeki ilk derbi maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

Emre, Volkan ve Sow maç kadrosunda

Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara başlayan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Moussa Sow 18 kişilik derbi maç kadrosunda yer alacak.

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun Galatasaray karşısında maça ilk 11'de başlaması, Sow'un ise yedekler arasında yer alması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerde tedavileri devam eden Mehmet Topuz ve Egemen Korkmaz ile kırmızı kart cezalısı Bekir İrtegün derbi maçta forma giyemeyecek.

Savunmada Kadlec-Alves ikilisi

Bekir İrtegün'ün cezalı, Egemen Korkmaz'ın da sakat olması nedeniyle Galatasaray maçında savunmada iki yabancı oyuncu yer alacak.

Çek futbolcu Kadlec ve Portekizli Alves, yarınki maçta ilk 11'de forma giyecek.

Caner Erkin ceza sınırında

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, Galatasaray maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Caner yarınki mücadelede bir sarı daha görürse 7’nci haftadaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör İsmail Kartal’ın yarınki dev derbide sahaya şu muhtemel 11’i sürmesi bekleniyor:

Volkan, Gökhan, Alves, Kadlec, Caner, Diego, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Webo, Alper Potuk…