Haberler

İkili hakkında şok iddia

Haber Tarihi: 5 Oca 2015

İkili hakkında şok iddia

Bugün sabah bir televizyon programında Ebru Gündeş ve Reza Zarrab hakkında bir iddia öne sürüldü. Son dönemde kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre Gündeş – Zarrab çifti bir süredir boşanmanın eşiğinde. Son bir haftadır ayrılık konusunda ciddi kararlar alan çiftin yakın zamanda boşanmak için mahkemeye başvurmaları bekleniyor.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in 2010'da evlendiği, kızı Alara'nın babası Reza Zarrab "17 Aralık" operasyonunda rüşvet dağıtmaktan gözaltına alınıp cezaevine konmuştu.O dönem polisin telefon dinlemelerine takılan konuşmaları, Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş'i aldattığını ortaya çıkarmıştı. Ardından Ebru Gündeş'in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte eşi Reza Zarrab'ı dolandırdığı iddiası ortaya atılmıştı.Ebru Gündeş'in 31 Aralık 2013 gecesi İstanbul Emniyeti'nde verdiği ifadede "Abimin paraya ihtiyacı vardı. Bende de nakit yoktu. Abimin eşimden para almasına göz yumdum" demişti. Ebru Gündeş'in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu Reza Zarrab'a "Bana 200 bin dolar ver. Hapisteki adamım Cafer Saran'ı serbest bırakması için savcıya vereceğim" demiş. Reza Zarrab da 200 bin dolar nakit parayı Cengiz Kumartaşlıoğlu'na vermiş.

Reza Zerrab'ın tutuklanmasının ardından ilk kez ekrana çıkan Ebru Gündeş, canlı yayında eşini böyle savunmuştu: "Çok şaşkın ve üzgün olduğum bir konu. Reza benim çocuğumun babası ve benim de kocam. Biz çok severek evlendik. Biz bir söz verdik iyi ve kötü günde birlikte olacağımız için. Biliyorum ki her gecenin bir sabahı var. Biliyorum ki bunun da bir sabahı var. Hayatta herşey hiç kimse unutmasın ki insan için. Daha önce çok kötü bir hastalık yaşadım ve 10 gün sonra yine bu kanalda televizyona çıktım. Evlenmeden önce de işimi yapıyordum, evlenince de işimi yaptım, bundan sonra da yapacağım. Allahım inşallah bu karanlık günler çok çabuk geçer; çünkü çocuğumun incinmesini istemiyorum. İnşallah çabuk geçer. Beden olarak buradayım ama ruh olarak asla burada değilim çünkü içim kan ağlıyor."