Haberler

İlçe Başkanının üzerine yürüdler

Haber Tarihi: 5 Oca 2015

İlçe Başkanının üzerine yürüdler

Antalya'da, Chp kongresinde gergin anlar yaşandı. Chp eski genel başkanı deniz baykal'ın ve Chp Antalya eski belediye başkanı Mustafa Akaydın'ın da hazır bulunduğu kongrede bazı delegeler ilçe başkanının üzerine yürüdü. İşte o anlar Chp kongresinde tansiyon yükseldi.

Gerilimi antalya büyükşehir belediyesi'ni chp'nin kaybetmesi tartışması fitilledi. Dün antalya muratpaşa chp ilçe kongresi yapıldı.Kongreye chp antalya milletvekilleri,eski chp genel başkanı deniz baykal Ve eski chp antalya belediye başkanı mustafa akaydın da katıldı.Mevcut başkan ahmet çiftçi büyükşehir belediyesi'nin kaybedilmesine tepki gösterdi. Çiftçi milletvekillerine yüklendi.Eski belediye başkanı mustafa akaydın'da çiftçi'yi alkışlayarak destek oldu.Çiftçinin bu konuşmaları gerginliğin fitilini ateşledi.

Bazı delegelerse sahneye yürüyerek Çiftçi'ye tepki gösterdi. Gerginliğin üzerine Baykal da oturduğu yerden kalkıp divan başkanı Canbolat'ı uyardı.Gerginliğin yatışmasının ardından yapılan seçimde ahmet kumbul muratpaşa chp ilçe başkanı seçildi.