Haberler

İlk maç puansız

Haber Tarihi: 3 Ara 2014

İlk maç puansız

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki ilk maçına çıkan Fenerbahçe, sahadan puansız ayrıldı. Yedek ve genç kadrosuyla, Kayserispor'u Saracoğlu'nda konuk eden sarı lacivertliler, öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmada Fenerbahçe'nin tek golü genç oyuncu Caner Koca'dan geldi.

Kayserispor bu gole 39. dakikada Turgut Doğan Şahin ile cevap verdi. Tecrübeli golcü, ceza sahası sağ çaprazından attığı harika plase golle karşılaşmaya eşitliği getirdi.

KAYSERİ 5 AS FUTBOLCUSUNDAN YOKSUN ÇIKTI

Nobre ve Bobo gibi golcülerinden sakatlıklar nedeniyle faydalanamayan Kayserispor'da teknik direktör Erdoğan Gürhan ikinci yarıda Diego Bieseswar'ı sahaya sürdü. İkinci 45 dakikada iki ekip de ofansif bir anlayış sergilerken, konuk ekip Kayserispor 89. dakikada Simic ile 2-1 öne geçti. Duran top organizasyonunda arka direğe çok iyi sarkan Simic, attığı kafa golüyle Fenerbahçe'yi yıkan isim oldu.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI!

Fenerbahçeli taraftarlar, kupa mücadelesine ilgi göstermeyince tribünler boş kaldı. Sezon başından bu yana diğer takımlarda olduğu gibi seyircide büyük kayıp yaşayan sarı-lacivertli takım, kupa maçında Kayserispor'a karşı adeta bomboş tribünler karşısında oynadı.