Haberler

İran Zarrab'dan Şikayetçi!

Haber Tarihi: 10 Eki 2014

İran Zarrab'dan Şikayetçi!

Sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, 17 aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının kilit isimlerinden biriydi. İşadamının başı bu kez İran hükümeti ile dertte. İran'ın 3 milyar dolarlık yolsuzluğu araştırmak için kurduğu meclis komisyonu çalınan milyar dolarların anahtarının Reza Zarrab'da olduğunu söyledi.

3 milyar dolarlık yolsuzluğun anahtarı Reza Zarrab'da. İddiaların sahibi İran hükümeti.Sanatçı Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, 17 aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının kilit isimlerinden biriydi. Zarrab bir süre cezaevinde kldıktan sonra tartışmalı bir şekilde serbest bırakıldı. İşadamının başı şimdi de iran hükümeti ile dertte.

İran parlamentosu Zarrab'ın ortağı olduğu iddia edilen milyarder işadamı Babek Zencani'nin suçlandığı yolsuzluğu araştırmak için komisyon kurdu. Komisyondan çıkan karar ise işadamı Zarrab'ı çok üzecek. Çünkü İran hükümeti çalınan 2,7 milyar doların anahtarının Reza Zarrab'da olduğunu söyledi. İşadamının hukuksuz para transferi ve yatırımlarla kesin ilgisi olduğu belirtildi. Zarrab'ın avukatı ise Şeyda Yıldırım ise iddiaları yalanladı.