Haberler

İslam karşıtı örgütü protesto ettiler

Haber Tarihi: 6 Oca 2015

İslam karşıtı örgütü protesto ettiler

Almanya'da islam karşıtı grupların düzenlediği gösteriyi protesto için yapılan mitinglere Alman ve Türk vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ak parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'te eylemlere destek olmak için Almanya'daydı. Ancak Külünk'e yeşil sermaye mağduru olduğunu iddia eden bir gurbetçi tepki gösterdi. Gurbetçi vatandaştan Ak Parti milletvekili'ne ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şok tepki.Yeşil sermaye mağduru olduğunu iddia eden yaşlı adam cumhurbaşkanına seslendi.Hakkımı helal etmiyorum diye bağırdı.Günlerdir süren islam karşıtı eylemlere alman vatandaşlar'dan büyük tepki geldi.Pediga karşıtı eylemlerde binlerce alman sokaklara döküldü.

Müslümanlara destek yağdı.

Köln kentinde ki eylemlere ak parti istanbul milletvekili metin külünk'te katıdı.Ancak külünk şok bir tepkiyle karşılaştı.Almanya'da yaşayan 70 yaşında ki hanifi doğan külünk'e seslendi.
İkili bir süre sakince konuştu.Doğan milletvekiline dertlerini anlattı.Ancak Hanifi Doğan bir anda,"hakkımı helal etmiyorum tayyip sana" diye bağırmaya başladı.Tepkinin üzerine külünk,adamın yanından uzaklaşmak istedi Ama Doğan bu kez de külünk'e tepki gösterdi. Bu konuşmanın ardından milletvekili külünk oradan ayrıldı.Hanifi doğan ise sitemliydi.