Haberler

İsmail Kartal Kara Kara Düşünüyor!

Haber Tarihi: 20 Eki 2014

İsmail Kartal Kara Kara Düşünüyor!

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesinde yeni bir stoper krizi doğdu. Cezalı Bekir İrtegün'den sonra Galatasaray maçında kırmızı kart gören Bruno Alves de Ankara temsilcisine karşı oynayamayacak. Eldeki alternatiflerse teknik direktör İsmail Kartal’ı bir hayli zorlayacak gibi görünüyor.

Derbi mağlubiyetiyle ağır bir yara alan Fenerbahçe’yi stoper sıkıntısı sardı.

İsmail Kartal kara kara düşünüyor!

1 maç daha cezası bulunan Bekir İrtegün’ün yanına derbide direkt kırmızı kart Bruno Alves de eklenince teknik direktör İsmail Kartal derin arayışlara girdi.

Egemen Korkmaz’ın sakatlığının da uzun süredir devam etmesi sebebiyle, sarı lacivertliler ligde cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçında en önemli 3 stoperinden yoksun kalacak.

Galatasaray derbisinde stoperde oynayan Michal Kadlec’in Gençlerbirliği maçındaki forması da garanti.

Kadlec’in partneri kim olacak?

Ancak İsmail Kartal asıl sıkıntıyı Kadlec’in yanında oynatacağı ismi belirlemekte yaşıyor.

Akla gelen ilk alternatif, Fatih Terim’in milli takımda stoperde kullandığı ancak bu tercihiyle büyük eleştirilere maruz kaldığı Mehmet Topal.

Sarı lacivertli kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre İsmail Kartal, Mehmet Topal’ın ön liberodaki görevini bozmaya sıcak bakmıyor.

Serdar Kesimal formayı unuttu!

Bu durumda eldeki diğer alternatif Serdar Kesimal. Fakat Serdar 2 sezondur deyim yerindeyse formayı unutmuş durumda. Bu sezon öncesi 2 hazırlık maçında görev alan Serdar Kesimal toplamda sadece 42 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki stoper geçen sezonsa ligde sadece 1 resmi maçta forma giydi. Serdar Kesimal’in uzun süredir futbola uzak kalması İsmail Kartal’ı karar vermekte hayli zorluyor.

İsmail Kartal sürpriz yapar mı?

Fenerbahçe kadrosunda her ne kadar gözlerden uzak olsa da bir alternatif daha bulunuyor. O da 20 yaşındaki Hakan Çinemre...

Geçen sezon Bucaspor’a kiralanan Hakan Çinemre, PTT 1. Lig’de 29 maça çıkmıştı.

Bu sezon teknik heyetin gözüne giren ve takımda kalması tercih edilen genç stoper, henüz sarı lacivertli formayla resmi maç oynamadı.

Hakan Çinemre U21 milli takımıyla bu sezon 2 resmi maçta sahaya çıktı.

İsmail Kartal’ın hafta boyunca genç oyuncusuyla da yakından ilgileneceği ve Gençlerbirliği karşısında sürpriz bir karara imza atabileceği de gelen haberler arasında.