Haberler

İspiyoncular gönderiliyor!

Haber Tarihi: 30 Eki 2014

İspiyoncular gönderiliyor!

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in 'takımda ispiyoncular var' sözlerini dikkate alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun ardından, teknik heyet ve futbolculardan birkaç ismi daha kulüpten uzaklaştıracağı öne sürüldü.

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'yu kadro dışı bırakan Trabzonspor yönetiminin ses getirecek bir operasyon için düğmeye basmaya hazırlandığı bilgisinin sızdığı iddia edildi.

Bordo-Mavili ekipteki disiplini sağlamak için gözünü karartan kulüp yönetiminin Akhisar Belediyespor maçı sonrası kulüp personelinin yanı sıra teknik heyetten de birkaç isimle yol ayrımına gideceği belirtilirken, yönetimin bazı futbolcuları ise kadro dışı bırakmaya hazırlandığı öğrenildi.

Kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak

Akhisar Belediyespor karşısında alınacak sonuca bakmaksızın operasyonu gerçekleştirmeyi kafasına koyan Trabzonspor Yönetiminin bu konuda kararlı adımlar atacağı ifade edildi. Özellikle teknik patron Halilhodzic'in takım içinde 'ispiyoncular' bulunduğu yönündeki açıklamasının ardından harekete geçen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulüpten bu isimleri temizlemek için kimsenin gözünün yaşına bakmayacağı vurgulandı.