Haberler

İstanbul ve Gaziantep'te yangın

Haber Tarihi: 2 Oca 2015

İstanbul ve Gaziantep'te yangın

İstanbul ve Gaziantep'te çıkan yangınlar korkuttu. Gaziantep'te çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Çünkü 5. Katta çıkan yangında bir kişi 5. Kattan atladı. O anları öğrenciler cep telefonu kamerasıyla çığlıklar içinde kaydetti. Ümraniye'de de çıkan yangında tablet bilgisayarı yanan küçük çocuk gözyaşı döktü. 

Kimisi bilgisayarını kaybettiği için ağladı. Kimisi de canını kurtarmak için 5. Kattan atladı.

Ümraniye'nin Elmalıkent mahallesin de üç katlı binada elektrik sobasından kaynaklanan yangın çıktı. Yangında evleri zarar gören vatandaşlar gözyaşı döktü. Onları komşuları sakinleştirmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Üst katlara sıçrayan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında tableti yanan küçük bir çocukta gözyaşlarını tutamadı.

Gaziantep'te ise dün akşam çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Çünkü evde mahsur kalan bir kişi can havliyle 5. Kattan atladı. O anları öğrenciler cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Kız öğrenciler atlayış sırasında korku dolu anlar yaşadı. Atlayışı çığlıklar içinde izlediler. 5. Kattan atlayan 27 yaşında ki Yılmaz Yıldız için açılan battaniye işe yaramadı. Yaralanan Yıldız hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Yıldız'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.