Haberler

İstanbul zirvesi!

Haber Tarihi: 5 Kas 2014

İstanbul zirvesi!

Teknik direktör Halilhodzic’le lig tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun İstanbul’da Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Ersun Yanal’la görüştüğü öne sürüldü.

Spor toto süper Lig'de tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bu koltukta ne kadar oturacağı belirsizliğini korurken, bordo-mavili yönetim hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Lokeren ile karşılaşacak olan takımıyla birlikte Belçika'ya gitmeyip, İstanbul'da Ersun Yanal ile bir araya geldiği iddia edildi.

Görüşmede Hacıosmanoğlu'nun, geçen sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Yanal'ın mali şartlarını öğrendiği belirtildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin 1-2 gün içinde netleşeceği ifade edildi.

Bilindiği üzere Ersun Yanal, Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ersun Yanal 6 ay ya da 1 yıl içinde Galatasaray'a gelebilir" demişti.