Haberler

İzmit'te korkunç cinayet

Haber Tarihi: 17 Kas 2014

İzmit'te korkunç cinayet

İzmit'te bir kişi, hem resmi nikahlı hem de imam nikahlı eşini silahla vurarak öldürdü.

Olay, Kuruçeşme İsmail Özen Caddesi üzerinde meydana geldi. 33 yaşındaki Levent S., iddiaya göre, 33 yaşındaki eşi Fadime Ser ve aynı evde yaşayan dini nikahlı eşi olduğu ileri sürülen 20 yaşındaki İnci Ateş ile henüz belli olmayan bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Levent S., evde bulunan pompalı tüfekle İnci Ateş ve Fadime Ser'e ateş etmeye başladı. Olayda her iki kadın vücuduna aldığı saçmalarla ağır yaralanırken, Levent S., evden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadınlardan İnci Ateş'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Fadime Ser ise Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Fadime Ser'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay yeri incelemesinin ardından İnci Ateş'in cesedi morga kaldırıldı. Olayın ardında kaçan zanlı Şirintepe Mahallesi'nde ormanlık alan içerisinde Yunus ekiplerince fark edildi. Polis ekipleri kaçmaya çalışan şahsı silah zoruyla etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan şahıs, İl Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öte yandan, Levent S.'nin 2005 yılında ilk eşi Fadime Ser'i kaçırarak evlendiği öğrenildi. Daha sonra askere gidip gelen Levent S.'nin yaklaşık altı ay önce de İnci Ateş'i kaçırarak eve getirdiği kaydedildi. Levent S.'nin ayrıca, adam yaralama suçundan da ceza evinde yattığı belirtildi. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturmasını sürdürüyor.