Haberler

‘Yarım devre oynasınlar’

Haber Tarihi: 14 Oca 2015

‘Yarım devre oynasınlar’

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına gelmeden önce yaşanan süreci anlattı. Albayrak, ''Hamza Hoca gelmeden önce futbolcular kendilerine takım aramaya başlamışlardı bile'' açıklamasında bulundu.

Bir radyo programına bağlanan Albayrak, Albayrak, “Hocamız gelmeden birçok arkadaşımız, kulüpten gitmek için başka kulüplerle görüştü. O görüşmelerden bilgi sahibiyiz. Sonradan o bilgiler bana geldi. Fakat Hamza hoca geldikten sonra hiçbir oyuncumuz takımdan ayrılmak istemiyor. Bu da bizim için çok sevindirici. Tüm futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Yekta Kurtuluş, Semih Kaya ve Sabri Sarıoğlu’ye bize yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘Yarım devre oynasınlar’

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de bilgi veren Albayrak, “Genç kardeşlerimiz gitsin yarım devre oynasın. Gelecek sezon bize daha faydalı olurlar. Furkan Özçal'ı Karabükspor’a kiraladık. Asla satmayı düşünmüyoruz. Veysel Sarı’nın yarım dönem başka kulüpte oynamasını istiyoruz. Yiğit Gökoğlan ve Engin Baytar’ı satmayı düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.