Haberler

'Şampiyonluğun sözünü hiç bir yerde vermem, vermedim de'

Haber Tarihi: 6 Oca 2015

'Şampiyonluğun sözünü hiç bir yerde vermem, vermedim de'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk yolunda takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, 'şampiyon olacağız' demekle şampiyon olunmadığını belirterek, "Şampiyonluğun sözünü hiç bir yerde vermedim, vermem de." dedi. Hamza Hamzaoğlu, ancak şampiyonluğa giden yolda ellerinden geleni yapma sözü verebileceğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Seminer öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzoğlu, açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısı itibariyle bulundukları konumu değerlendiren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Şu anda zirveden kopmamış durumdayız. Bizim adımıza ilk yarıyı olumlu geçirdiğimizi düşünebiliriz. İkinci yarıda bunu daha çok geliştirip, daha çok kızışacak yarışta biz de sonuna kadar gitmeyi ve hedefe ulaşmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Şampiyonlukla ilgili bir soruya ise genç teknik adam, "Yine aynı şeyi söyleyebilirim, şampiyon olacağım demekle şampiyon olunmuyor maalesef. Şampiyonluğun sözünü hiçbir zaman hiçbir yerde veremem, vermedim de bugüne kadar. Ama şampiyonluğa giden yolda elimizden geleni yapacağımıza söz verebilirim. Koşacağımıza, mücadele edeceğimize bütün her şeyimizle sahada bu mücadeleyi vereceğimize söz verebilirim." cevabını verdi.