Haberler

''Çok merhametli insanlar''

Haber Tarihi: 16 Ara 2014

''Çok merhametli insanlar''

Bugün Çağlayan Adliyesi'nde duruşması yapılan Beşiktaş'ın taraftar grubu olan Çarşı'ya destek için binlerce kişi adliye önüne akın etti. Bunların arasında 82 yaşındaki Zehra teyze de vardı. Çarşı beresiyle sevimli bir görüntü sergileyen Zehra Ulukaya dikkatleri üzerine çekti.

"ÇOK MERHAMETLİ İNSANLAR"

Çarşı üyelerine destek olmak için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne gelen 82 yaşındaki Zehra Ulukaya başına taktığı Çarşı yazılı beresi ve renkli tavırlarıyla dikkat çekti. Zafer işareti yaparak, Çarşı grubuna destek veren 82 yaşındaki Zehra Ulukaya, "İnsanları korkuttular. Makul şüpheli diye içeri atarlar. Korkmayacağız. Vatanım, devletin için geldim. Çarşı Gezi Parkı'nda yardım etti diye içeri aldılar. Çarşı'yı ben çok seviyorum. Çok merhametli insanlar" dedi.

Beşiktaş'ın maçlarına gittiğini belirten Zehra Ulukaya, Beşiktaş'ın bu yıl şampiyon olacağını söyledi. 82 yaşında olmasına rağmen duruşma sonuna kadar bekleyeceğini belirten 82 yaşındaki Zehra Nine, "Ben alışkınım, her yerde varım. Ölünceye kadar vatanım, milletim için her yere koşacağım" şeklinde konuştu.