Haberler

''Ölene kadar Fenerbahçeliyiz''

Haber Tarihi: 18 Kas 2014

''Ölene kadar Fenerbahçeliyiz''

Dün yayınladığımız, TVem spor ekibine ait Genç Fenerbahçeliler Grubu Lideri Sefa Kalya'nın Aziz Yıldırım'ı ve yaşanan süreci anlattığı röportajımızın 2. kısmı:

''Başkan içimize ajan sokmuş''

Partizan maçına gitmiştik masada 3 kişi oturuyoruz. Bi gazeteci ben ve o şahıs...Akşam konuşuyoruz ertesi gün Sırbistan'dan döndük gazeteci çocuk beni aradı. 'Ya Sefa patronum beni aradı Aziz Yıldrım hakkında bunları konuşmuşsun diye'' o şahıs var diyorum ismi kalsın. Bu çocuk daha sonra bize itiraf ettiğini göre, başkanı arıyormuş Sefa hakkında söyleyeceklerim var diye başkan bizzat kendi gidip arabayla alıyormuş bunu Altunizade'de geziyorlarmış.Çocuk sonra pişman oldu tabii niye böyle bi şey yaptın diye sorduğumuzda, ''abi başkan tarafından önemsenmek hoşuma gidiyor.'' diye cevap vermişti...

''Fenerbahçeli yazarlar bizi savunamıyor, korkuyor''

 Fenerbahçeli yazarlar korkmasalar birilerinden korkmadan yazabilseler böyle olmazdı.Fenerbahçeli yazarlar bizi savunamadığı için bu insanlar bizi savunuyor.Bi Gürcan Bilgiç yazabiliyor.Başkana şakşakcılık edip iyi yazdın mı tepelere çıkarılıyorsun ama doğruları yazdın mı al aşağı ediyorlar adamı.

''En büyük rantı başkan sağlıyor''

En büyük rantı onlar sağlıyor. Madem öyle 17 sene olmuş öyle değil mi geleli bırak o koltuğu niye bırakmıyorsun? Kim tanır seni? Fenerbahçe başkanı olmasan kim selam verir sana yolda? Demek o koltuğu sen çok iyi kullanıyorsun yapıştın bırakamıyorsun ner varsa o koltukta! Rantı asıl sağlayan yöneticilerdir. Madem biz rant peşindeyiz diğer gruplara neden kombine bilet veriyorlar? Deniz Aytöre hukukçu bir de bildiğim kadarıyla inşallah onun başına gelir bunlar iftiracı! İspatlamayan şerefsizdir diyorum ona da!

''Ölene kadar Fenerbahçeliyiz''

Bizim Fenerbahçeliğimizi yüreğimizden söküp alamazlar, kardeşlerimizden de alamazlar. Bizde mangal gibi yürek var sonuna kadar Fenerbahçeliyiz.

 ''Dünya tersine dönse barışmaz''

Aziz Yıldırım'ın bizimle barışması için dünyanın tersine dönmesi lazım.

 'Aziz Yıldırım bedava bilet veriyor''

Diğer gruplara bedava kombine bilet veriyor destek veriyor ve bunu da herkes çok iyi biliyor.Hatta bi kaç gruba destek veriyor, bu durum bizi daha çok birbirimize bağladı daha çok birleştirdi bizi. Bedava bilet alıyorlar alsınlar önemli değil bizi bağlayan bi şey yok ama bize paramızla kombine bilet verilmiyor.

''Kimseden para alıp bağırmadık''

 O zaman Alex'te bize para yolladı, cemil Turan'a da bağırdık Rıdvana'a da bağırdık her bağırdığımız bize para mı yolluyor? 23. dakika da bağırmak yanlıştı. Yakın dostlarım bile olsa yanlıştı.

 ''Bizi satın alacak para icat edilmedi''

Açık ve net söylüyorum evet zamanında bizim de hatalarımız olmuştur kulüpten destek almak gibi vs. biraz klasik olacak ama gerçekten bizi satın alacak para daha icat edilmedi...

 ''Parası olan olmayan bilet alıyor''

Grubumuzun içinde zengin olan kardeşlerimiz parası olmayanlara bilet alıyor mesela...

 '' Fenerbahçe dikta rejimiyle yönetiliyor''

Resmen bizi ayırıştıyorsun! Diğer gruplar senin çocukların biz ve bi kaç grubu dışlıyorsun. UNİFEB'in suçu ne? ÜNİFEB naptı size o çocuklar her maça giderler o çocuklar bizim geşeceğimizin parlak yüzleri!

 'Aziz Yıldırım şike yaptı mı?'' Öyle bi şey olabilir mi yapmadı tabii öyle bi şey olsa bile camiamızın başkanı yaptı mı diyeceğiz yani o kadar hain adamlar mıyız biz? Öyle bir şey kesinlikle yok.

'Taraftar grupları darbe yapabilir mi?''

Hiçbir taraftar grubunun devletten daha büyük olacağını sanmıyorum...

 ''Kardeşlerimizi hacca gönderdik''

Ben kendi paramı kendim ödedim de benimle beraber 9-10 kişi gitti mesela... Biz her sene GFB olarak Umre'ye falan turlar yapardık. İnançlı herkesi arardık bunu Bursasporlular da yapıyor Ankaragüçlüler de... Allah yolunda hacca gönderdiğin birisini kendine yazmış oluyor o yüzden Allah yolu için herkesi ararız sıkıntı yok yani.

''Asıl kumpas bize kuruldu''

Çok büyük bir komployla karşı karşıyaydık. Hani herkes diyor ya kumpas, asıl kumpas bize kurulmuştur.Bunun içinde başkan da vardı. Aziz Yıldırım diğer gruplara kombine verirken bilet verirken bunların hepsi biliniyordu ama ispatlanmıyordu hiç daha açılmadı o konuda. Demek bu olay bize karşı bir komploydu.

 ''Biz sağduyulu olalım''

Kardeşlerimden de ricam GFB'li kardeşlerimizden sağduyulu olmakta yarar var her zaman diyorum mazlumlar her zaman zalimlere karşı galip gelmiştir acelemiz yok.'' İfedelerini kullandı.

Aziz Yıldırım ve yönetimden gelecek cevap merak konusu...