Haberler

''Önceliğimiz Beşiktaş Üniversitesi''

Haber Tarihi: 2 Oca 2015

''Önceliğimiz Beşiktaş Üniversitesi''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 2015 yılı için beklentilerini açıkladı. Fikret Orman, “Bu yıl güzel olduğu kadar üzüntülü anlarımız da oldu. En önemlisi Süleyman Seba’yı kaybettik.
Keşke stadı bitirip, başlama vuruşunu onunla beraber yapsaydık. 2015’te Beşiktaş’ı iyi günlerin beklediğini düşünüyorum. 2014’teki sıkıntılı günlerimizi bitirip 2015’te uçmak istiyoruz” dedi.
Fikret Orman, 2014’te oyuncuların fair play hareketleriyle gündeme geldiği yönündeki soru üzerine şunları söyledi: “Beşiktaşlılık farklılık demektir, duruş demektir. Maç sonlarına bağlarsak çok basite indirgemiş oluruz. 3 Temmuz sürecinde Beşiktaş 155 bin formadan 55 bin formaya düşmüş.
Beşiktaş taraftarının tepkisi çok farklı. Haksız galibiyet istemiyoruz. Adana Demir maçında yaşanan olay, Beşiktaşlıları mutlu etti. Bunlar Şampiyonluk kadar, şampiyonluktan daha fazla önemli değerler.”

“ÖNCELİĞİMİZ BEŞİKTAŞ ÜNİVERSİTESİ”
BAŞKAN Orman, çok yoğun bir temponun içinde olduklarını vurgulayarak, “Krize ve kriz yönetmeye o kadar alıştım ki, hayatımın parçası haline geldi. Artık günleri karıştırıyorum” ifadelerini kullandı.
Fikret Orman, 2014’te tesis yatırımlarına çok ağırlık verdiklerini ve 2015 yılında bu çalışmaların devam edeceğini dile getirerek, yeni yılda en önemseyecekleri konulardan birinin Beşiktaş Üniversitesi olacağını söyledi.
Futbolda altyapıya da önem vereceklerini belirten Fikret Orman, “Biz haziran veya mayıs aylarındaki transferi bir önceki ekim ayından başlatıyoruz. Altyapı konusunda inanılmaz yatırımlar yapacağız.
Hem tesisleşme hem kardeş takım itibarıyla önemli çalışmalarımız olacak.
Bir şehir takımıyla bu birlikteliği yapmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.

DAHA HIZLI OLABİLİRDİK
GERİDE kalan yıl içinde bazı çalışmalarda sonuca ulaşamadıklarını anlatan Orman, “Geçen sene de şampiyon olabilirdik, en azından şampiyonlar ligi’ne direkt katılabilirdik.
Geride kalan yılda stadı bitirebilmemiz lazımdı. Daha becerikli olmalıydık. Bazen zaman, enerjim yetmiyor. Hepsini bir anda yapamıyoruz. İyi şeyler de yaptık ama daha da hızlı olabilirdik” diye konuştu.
Beşiktaş Başkanı, şimdiki kadroda yer alan futbolcuların başka takımlarda bu kadar mutlu olmayacağını da sözlerine ekledi.

BAŞKANIN YAKINDIĞI VUKUATLAR
FERNANDES MAHKEMELİK
2013-14 sezonunda Fernandes’in, birlikte olduğu bir kadını dövdüğü iddia edildi. Dava sürüyor.

GÖKHAN TÖRE VURULDU
Gökhan geçtiğimiz Nisan ayında gece kulübünde omzuna isabet eden kurşunla vuruldu.

ALMEDIA’NIN TÜRK AŞKI!
Beşiktaş’la yollarına ayıran Almeida’nın gönlünü Türk kızına kaptırdığı konuşulmuştu.