Haberler

''Ancelotti daha iyi''

Haber Tarihi: 9 Oca 2015

''Ancelotti daha iyi''

Real Madrid'in artık simge futbolcularından biri olan Iker Casillas, kendisini uzun bir süre yedek bırakan Mourinho ile arasında geçenleri anlattı. Casillas ülkesinin radyosunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

"ANCELOTTİ DAHA İYİ"
Casillas, radyo sunucusunun, "İki teknik adamdan hangisi sence daha iyi? Eski teknik direktörün Jose Mourinho mu yoksa şu anda birlikte çalıştığın Carlo Ancelotti mi?" sorusuna "Ancelotti" yanıtını verdi.

"ARAMIZDA HEM SEVGİ HEM NEFRET VARDI"
Önce Jose Mourinho ile ilgili yorum yapmayacağını söyleyen Casillas, daha sonra Portekizli teknik adamla ilgili olarak konuşmaya başladı. Tecrübeli kaleci, "Mourinho ile aramızda hem sevgi hem nefret vardı." itirafında bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmeleri durumunda Jose Mourinho ile selamlaşıp selamlaşmayacağı sorusuna ise Casillas, "Aramızda çok sorunlar oldu. Ama ardından zamanla geçti gitti. Ben elbette eski teknik direktörüm olan Mourinho'ya elimi uzatırım. Ardından uzattığım eli sıkıp sıkmamak ona kalmış. İkimiz arasında sevgi, nefret, birliktelik ve fikir uyuşmazlığının hepsi yaşandı." diye konuştu.

Mourinho şu andaki teknik direktörü Carlo Ancelotti ile ilgili olarak ise, "Kendisi de eski bir futbolcu olduğu için bizlere nasıl davranacağını, nasıl yöneteceğini çok iyi biliyor." yorumunu yaptı.