Haberler

''Annelik en önemli kariyerdir''

Haber Tarihi: 2 Oca 2015

''Annelik en önemli kariyerdir''

Sözleri ile gündemden düşmeyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dolmabahçe saldırısı hakkında konuştu. Feshane'de düzenlenen Çanakkale Tanıtım Günleri açılışına katılan Müezzinoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Yapılan saldırıyı kınayan Bakan Müezzinoğlu, “Teknik bilgi yok. Her türlü saldırıyı kınıyoruz. Emniyetin ve İçişleri Bakanlığı’nın açıklamalarını duymak lazımdır” dedi.

“ANNELİK, ERKEKLERİN ASLA SAHİP OLAMAYACAĞI BİR KARİYERDİR”
Bir soru üzerine anneliği kariyer olarak gördüğünü kaydeden Müezzinoğlu, “Annelik, önemli ve asla vazgeçilmeyecek bir kariyerdi. Annelik tartışmasız bir kariyerdir. Her insanın da sahip olabileceği bir kariyer değildir. Erkeklerin asla sahip olabileceği bir kariyer değildir. Annemden ilk defa aldığım yen i dersler bir annenin kariyerinden aldığım derslerdir. Şunlar bunlar karar versin değil. İnsanlığın ortak değeridir annelik. Anneliği bir kariyer olarak görüyorum. Bir ülkenin tüm sorunlarını siyasetçiler tartışır. O siyasetçiler millet tarafından oraya seçilmiştir” şeklinde konuştu.

“AİLE HEKİMLERİNİN CUMARTESİ NÖBETİNE PAZARI DA EKLEYEBİLİRİZ”
Aile hekimlerinin cumartesi günleri yapacakları nöbetle ilgili ise Müezzinoğlu, “Cumartesi günleri 8 saatlik bir nöbete aile hekimlerimiz başlayacaklar. 22 bin aile hekimimiz var bu sayı arttığında buna pazarı da ekleyeceğiz. Vatandaşın sağlık hizmetlerini olabildiğince geniş zamanlı karşılamak durumundayız” diye konuştu.