Haberler

''Bırakın onlar Türkiye düşmanlarıyla hareket etsin.''

Haber Tarihi: 17 Ara 2014

''Bırakın onlar Türkiye düşmanlarıyla hareket etsin.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da katıldığı Konya-İstanbul treninin açılış töreninde Fethullah Gülen'i de unutmadı. Gülen hakkında önemli açıklamalar yapan Erdoğan, ''Birbirlerine kasetlerin diyetlerini ödüyorlar. Şantaja, tehditlere, üst akla boyun eğerek birbirlerine diyet ödüyorlar.'' ifadesinde bulundu.

Erdoğan, Daha da ileri gidiyorlar. Pensilvanya açıklama yapıyor, şahsıma yönelik çirkin benzetmeler, beddualar... Şimdi daha da enteresan bir açıklama yaptı. O alınanlar için 'onların yerinde olmak isterdim' diyor. E elini kolunu tutan yok ki. E gel onların yanına. Pensilvanya'da koruma altında tutanlar buraya gelemezler. Neler yaptıklarını biliyorlar.

Bırakın onlar Türkiye düşmanlarıyla hereket etsin.

Kardeşlerim size bir sözümüz vardı. Bu haşşaşilerden hesap soracağız dedik, inlerine gireceğiz dedik. Verdiğimiz sözü tuttuk. İhanetlerini tescilledik daha da fazlasını yapacağız. Basın özgürlüğü kısıtlanıyor iftirasıyla Türkiye'yi dünyada karalamaya çalışanların oyunlarını bozacağız. Kaynaklarını kurutmaya devam ediyoruz.
Şimdi dünyada bazı ülkelerde özellikle AB içinde birileri çıkıyor Türkiye'de hukuk içinde yapılan operasyonla ilgil peşin hükümler veriyor. İstediğiniz manşeti atın istediğiniz tweti atın biz kendi istikametimizi kendimiz belirleriz.
Mürebbbiye edasıyla parmağını sallayanlar, Türkiye'ye demokrasi dersi verecekler bir zahmet buraya gelin de size demokrasi dersi verelim.
Sabancı'yı öldüren o teröristi kaç kez yakaladınız, bir kapıdan soktunuz öbür kapıdan çıkardınız. Aynı şekilde 7 tane soydaşımızı o ırkçı faşistler ne yazık ki öldürdüler. Basın mensuplarını onların yargılanması sürecine dahil etmediler.
Siz önce bunların hesabını verin. Hala failleri ortada yok. Türkiye sizin günah keçiniz değil AB'nin önce ayna bakması lazım.