Haberler

''Ben seks objesi değilim''

Haber Tarihi: 6 Oca 2015

''Ben seks objesi değilim''

Tvem'in sevilen ana haber spikeri Pınar Işık Ardor, deyim yerindeyse sosyal medyayı salladı. Binlerce izlenme oranı ile tüm haber sitelerinin ana manşetinde yer alan Pınar Ardor'un ''ben seks objesi değilim'' çıkışı, birçok kişiden destek gördü.

Geçtiğimiz günlerde İslamcı yazar Nurettin Yıldız'ın ‘Erkeğin, kadın haber spikerini izlemesi sakıncalıdır’ diyerek kadın haber spikerlerinin tepkisini çekti. Yıldız'ın bu sözlerine en ağır tepkiyi gösteren ise Tvem spikeri Pınar Işık Ardor oldu.Aynı zamanda bakan Müezzinoğlu'nunda sözlerine tepki gösteren Ardor şu kelimeleri kullandı:

YAHU KARDEŞİM HER HALİMİZE KARIŞTINIZ

"Yahu kardeşim her halimize karıştınız. Ne kadar çocuk yapmamız gerektiğinden nasıl doğum yapmamız gerektiğine kadar, hamile iken sokağa çıkmamızdan çalışmamıza kadar... Ve en son Bakan Müezzinoğlu'nun haddini fazlasıyla aştığını düşündüğüm sayın Bakan hiç kusurumuza bakmasın ama bu ülkede binlerce kadın anne olmayı hayal ediyor. Belki de böyle bir imkanı olmuyor. Kadınlara bu şekilde yaklaşmak yakışmıyor.

Ben bu masada bu görevi icra ederken bir seks objesi değilim. Bir cinsel obje değilim. Beni ve benim gibi meslektaşlarımı bu şekilde itham eden bir İslamcı yazarı şiddetle kınıyorum ve derhal özür dilemesini talep ediyorum."