Haberler

''Biz hayatımızda hiç sıkıntı çekmedik mi''

Haber Tarihi: 24 Ara 2014

''Biz hayatımızda hiç sıkıntı çekmedik mi''

Türk müziğinin en önemli seslerinden biri olan Bülent Ersoy, uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan hapise giren Deniz Seki hakkında açıklama yaptı...

''BUNUN AFFI YOK''

Sezen Aksu'nun Deniz Seki'ye mektup yazmasıyla ilgili Ersoy,"Sezen onu desteklediği için değil, orada kendine mukayet ol, üretmeye, çalışmaya devam et diye destek amaçlı yapmıştır, iyi ettin diye değildir yani. Hiçbir şekilde iyi ettin diyemeyiz, bunun affı yok. Bu artık ortaokulla düşmüş lanet bir şey" dedi.

"BİZ HAYATIMIZDA HİÇ SIKINTI ÇEKMEDİK Mİ?"

1980'de bir hakime saldırdığı için hapis yatan Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezen Aksu hapis yatmadı, ben yattım, kimse benim kadar bilemez. Deniz'e çok üzüldüm kız olduğu için, orayı kaldırmak gerçekten de çok zordur. Yapmasaydı ne gerek vardı? Ben neden yapmadım, Ajda Pekkan, Sezen Aksu neden yapmadı? Biz hayatımızda hiç sıkıntı çekmedik mi? Ben 45 sene neler çektim, ama hiç düşünmedim, tennezül dahi etmedim.

"DİĞERLERİ NEDEN DIŞARDA"
Yalnız o yapmadı diğer yapanlar arsız arsız geziyor. Ben çoğunu görüyorum dizi, film çekiyorlar. Neden sadece Deniz girdi bilemiyorum. Haksa, adaletse aynı şekilde işlesin."