Haberler

''Bu tür yarışmaların finaller böyle olur''

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

''Bu tür yarışmaların finaller böyle olur''

Geçtiğimiz günlerde finali yapılan ''Bu Tarz Benim'' programının yankıları hala devam ediyor. Final bölümünün banttan yapılıp canlı yayına sadece 15 dakika ayırılan programın final gecesine ilk tepkiyi Show Tv vermişti. Durumu eşi benzeri görülmemiş bir rezalet olarak değerlendiren yayıncı kuruluş yapımcıya dava açtıklarını ifade etmişti.

Caner Erdem:Jürinin konuşacağı bir şey yoktu

Bu Tarz Benim'in yapım şirketi Production House'un ortağı Caner Erdem ise hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada suçlamalara böyle cevap verdi:

"Benim yapımımda bir hata yapılmadı. Biz tertemiz bir program yaptık. Bizim kesinlikle yayını ya da kanalı baltalamak gibi bir durumumuz olmadı.Bu tür yarışmaların finalleri hep böyle olur. Önce bant yayınlanır, sonucun açıklanacağı bölüm ise canlı. Zaten kanaldan farklı bir talep gelmedi.Kanaldan kimse yanımızda yoktu. Ben normal yayınımı yaptım. Kanal bizden noterli ve canlı bir sonuç açıklaması yapmamızı istedi, biz de yaptık. Canlı olan bölümde jürinin ya da seyircinin olmaması çok önemli bir şey değildi. Sonuç canlı yayında açıklandıktan sonra jürinin konuşacağı bir şey yoktu."