Haberler

''En çok düet teklifi alan benim''

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

''En çok düet teklifi alan benim''

Yeni single şarkısı ''Güm Güm'' ile yine en çok çalınan şarkılar listesinde birinciliğe oynayan Ayşe Hatun Önal, bir radyo programına katıldı. Yayın için radyo ekibinin aramalarında Ayşe Hatun Önal'ın telefonuın sürekli meşgul olmasıyla Yasemin Şefik yayında tahminler yürütmeye başladı.

Ayşe Hatun Önal yayına bağlanır bağlanmaz kendisine "Cem Yılmaz'la mı konuşuyorsun?" diye soran Yasemin Şefik hemen ardından; "Aşkım birazdan yayında olacağım ararsan şaşırma mı diyorsun" diye sorunca Ayşe Hatun Önal kahkahalarla cevap verdi.

ŞARKILARIMIN CEM'le İLGİSİ YOK!..
Ayşe Hatun Önal "Şarkılarımı magazin hep başka yerlere çekiyor. Yıllar önce “Çeksene Elini” şarkımı da böyle magazinde hiç alakası olmayan bir adama gönderme yapıyorum diye yazmışlardı. Şu anda da Cem'le ya da başkasıyla şarkılarımın bir ilgisi yok."

EN ÇOK DÜET TEKLİFİ ALAN İSİM BENİM!
Canlı yayında ilk kez yaptığı açıklamalarla şaşırtan Ayşe Hatun Önal; "Şu anda öyle çok isimden beraber şarkı söyleme teklifi alıyorum ki, kendimi şanslı hissediyorum. En çok düet teklifi alan isim benim. Bu da çok güzel bir duygu." Yasemin Şefik'in; Ferhat Göçer bir zamanlar en çok düet yapan isimdi onunla düet yapmayı düşünür müsün sorusuna verdiği cevapla şaşırttı;
"Seslerimiz yakın değil. Ama bana biri eğer yapamazsın derse yaparım. Çünkü bana kim bir şeyi yapamayacağımı söylerse o zaman gidip yapıyorum.”