Haberler

''Galatasaray'da çok mutlu''

Haber Tarihi: 18 Oca 2015

''Galatasaray'da çok mutlu''

Halatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı ve bu sezon transferde en çok adı geçen futbolcusu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Sneijder'in transferi hakkında bilinmeyeneleri açıkladı.

Hollandalı futbolcunun menajeri Guido Albers, Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süre meşgul eden Juventus-Sneijder sürecinde yaşananları anlattı. Tuttosport'a konuşan Albers'in ağzından o süreçte yaşananlar şu şekilde:

"Sneijder, Türkiye'de kaldığı için mutlu. Bu söylentiler çıktıktan sonra neredeyse 2000'e yakın mesaj geldi. Bu Sneijder'in ne kadar sevildiğini gösteriyor. Eğer Galatasaray'dan ayrılsaydı bir kaos olurdu. Galatasaraylı yöneticilerle konuştuk ve bize Sneijder'i satmak istemediklerini çok net bir şekilde söylediler. Oldukça profesyonel ve ciddi insanlardı. Nedenlerini birer birer açıkladılar. Sneijder de burada kaldığı için mutlu. Juventus, Sneijder'i alabilirdi ancak bunun için Galatasaray'ın satması gerekiyordu. Galatasaray onun satılık olmadığını resmen duyurdu"

"Sneijder, Torino'ya gitseydi de mutlu olurdu ancak şu anda Galatasaray'da da mutlu." diyen Albers, Hollandalı yıldızın Türkiye'de şampiyonluk için mücadele ettiğini ve ona çok iyi davranıldığını ifade etti.