Haberler

''Hamza Hoca ile görüştük''

Haber Tarihi: 12 Oca 2015

''Hamza Hoca ile görüştük''

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, ara transfer döneminde kadroya dahil etmek ve göndermek istediği isimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Takımıyla birlikte kamp için bulunduğu TRT Spor'a demeç veren Kırmızı-Siyahlılar'ın hocası Buruk, sezonun ikinci devresinde Galatasaray'ın 20 yaşındaki futbolcusu Sinan Gümüş'ü kadrosunda görmek istediğini söyledi.

HAMZA HOCA İLE GÖRÜŞTÜK
Genç teknik adam, "Sinan Gümüş oldukça beğendiğim bir oyuncu, kiralık olarak talip olduğumuzu söyleyebilirim. U21 maçında izledim, adeta parlıyor. Teknik direktör seminerinde de Hamza Hamzaoğlu ile konu hakkında görüştük. Hamza hoca, 'Sinan'ı değerlendirebilirim, olmazsa kiralayabiliriz' dedi. Kamptaki performansına bakıp son kararı verecek. Sinan'ın uzun süre boyunca milli takım ve Galatasaray'a hizmet edeceğine inancım tam" ifadelerini kullandı.

ONTİVERO TATİL YAPMIŞ
Sezon başında Cim Bom'dan kiraladıkları 20 yaşındaki Arjantinli futbolcu Lucas Ontivero'nun takımdaki durumuna ilişkin net konuşan 41 yaşındaki Okan Buruk, "Ontivero ilk geldiğinde hiç hazır değildi. Açıkçası tatili yatarak geçirmiş. Oyun anlamında da çok gerideydi. A2 takımda yer verdim, sakatlık geçirdi. Ziraat Türkiye Kupası'nda şans tanıdım, 1 maç oynadı ve toparlanacak gibiydi. Ancak yine talihsiz bir sakatlık yaşadı. En son Galatasaray'la oynadığımız müsabakada kadroya aldım ama sahaya sürecek fırsat olmadı. Lucas, genel olarak bakıldığında beklentilerimi hiçbir yönden karşılayamadı. Henüz sözleşmeyi feshetmiş değiliz, fakat kontenjandan dolayı yollarımızı ayıracağız" dedi.

MUHAMMET'E TEKLİF VAR MI?
İsmi son dönemde Trabzonspor ile anılan 20 yaşındaki Muhammet Demir'in bırakmaya çok niyetli olmadığının altını çizen Gaziantepspor'un teknik patronu Buruk, "Muhammet çok iyi bir futbolcu, kadromdaki en değerli isimlerden birisi. Tabii ki teklifler oluyor ama onun yerini doldurmak oldukça zor. Fakat çok önemli bir teklif gelirse değerlendirebiliriz" şeklinde konuştu.