Haberler

''Kadın gözümüzün önünde gitti''

Haber Tarihi: 29 Ara 2014

''Kadın gözümüzün önünde gitti''

Zeytinburnu'nda bir kadın dengesini kontrol edemeyince denize düştü. Dalgalar içinde boğuşan kadın sürüklendi ve boğularak can verdi. Zeytinburnu sahilinde öğle sularında meydana gelen olayda gördü tanığı Enes Çelik yaşananları anlattı.

Enes Çelik adlı kişi, durumu sahilde bulunan güvenlik görevlilerine bildirdi. Görevliler, polis ve sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. Fırtına nedeniyle yoğun olan dalgalar kadını açığa sürükledi. Ekipler deniz polisinden de yardım istedi. Olay yerine gelen deniz polisi kadını suyun yüzeyinde hareketsiz halde buldu.

Tekneyle kıyıya getirilen kadın ambulansa konularak Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 35-40 yaşlarındaki kadın hayatını kaybetti.

"KADIN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE GİTTİ"
Kadının sahilde oturduğunu gören Enes Çelik, “Ben denize bakarak oturuyordum. Kadın da burada yaklaşık 10 dakika oturdu. Baktığımda, kadın kıyıya yanaşmış elini yüzünü yıkıyordu. Sonra kadının ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Dalgalar geliyordu. Buraya yüzümü çevirdim, bir ses geldi. Ben buraya geldiğimde çırpınıyordu. Kadın 5 dakika kaldı içeride. Ben de koştum, yardım çağırdım. Onlar da yüzme bilmiyordu, sonra kadın gözümüzün önünde gitti" dedi.

Yapılan incelemede kadının üzerinden kimlik çıkmazken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.