Haberler

''Kanat takıp uçsa o paraya etmez''

Haber Tarihi: 12 Oca 2015

''Kanat takıp uçsa o paraya etmez''

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, yorumculuk yaptığı bir televizyon programında, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak için uğraştığı Erkan Zengin hakknda konuştu. Hasan Şaş, Zengin'in Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Olcan Adın ve Yasin Öztekin'den çok daha iyi olduğunu ifade etti.

Hasan Şaş, "Erkan Zengin'e 2 milyon Euro az. En az 3,5-4 milyon Euro eder. Erkan'ı Fenerbahçe'de banko oynatırım. Ozan Tufan'a göre kendini daha iyi göstermiş bir oyuncu. Ozan 8-9 aydır bizim futbol hayatımızda. Olcan Adın ve Yasin Öztekin'den çok daha iyi oyuncu" ifadelerini kullandı.

"5.5 MİLYON EURO ALSIN, DUA ETSİN"

Ozan Tufan için 10 milyon Euro bonservis istenmesine tepki gösteren ünlü futbol adamı, "Bunlar Euro'nun kaç TL olduğunu biliyor mu? Ozan Tufan kanat takıp uçsa bile 10 milyon Euro etmez. Bursasporlu bir yöneticinin 10 milyon Euro'ya oyuncu satamayacağını bilmesi lazım. 4 milyon Euro çok iyi paradır. Fenerbahçe kulübü iyi rakam vermiş. Demek ki 5,5 milyon Euro'da anlaşılacaktı. Alsın 5,5 milyon Euro'yu dua etsin" dedi.

"11 MİLYON EURO İSTEDİLER"

Galatasaray'da görev yaptığı dönemde başarılı oyuncu için transfer girişiminde bulunduklarını itiraf eden Hasan Şaş, "Zamanında biz de istedik. 11 milyon TL istediler. 'Hocam 11 trilyon, hemen alalım' dedim. Sonra tekrar aradılar 'Dilim sürçtü. 11 milyon Euro olacaktı' dendi" şeklinde konuştu.