Haberler

''Kuran kursunda çok başarılıydım''

Haber Tarihi: 11 Oca 2015

''Kuran kursunda çok başarılıydım''

Muharrem İnce, bir toplantıda yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. İnce, çocukken Kur-an kursunda çok başarılı olduğunu ve eğer İmam Hatip'te okusaydı şimdi Erdoğan'ın yerinde olabileceğini söyledi.

"PARTİMİZDE SORUN YOK"
Muharrem İnce kendisine yöneltilen bir soru üzerine "Parti içerisinde herhangi bir sorun yok, eğer sorunlar varsa bir ailede olduğu gibi sadece aile içerisinde konuşulur halledilir. Şu an sayın Kılıçdaroğlu beni telefonla arasa, dese ki sana görev verdim, yarın Paris'e git durumu rapor et dese. Baş üstüne derim, emredersiniz derim. Kurultay orada kalmıştır, partimizin seçilmiş genel başkanı vardır. Ben partimizin ve genel başkanımızın başarı olması için elimden ne geliyorsa yaparım. Fazlasını da yaparım" dedi.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN YERİNE BEN OLABİLİRDİM"
Çocukluğunda gittiği Kur'an kursunda oldukça başarılı olduğunu söyleyen Muharrem İnce, "İmam dedeme demiş ki, bu çocuktan çok güzel hafız olur. Bunu imam hatipe yazdır. Beni dedem o gün imam hatipe yazdırsaydı, Tayyip Erdoğan'ın yerine bugün belki ben olabilirdim" dedi.