Haberler

''Liverpool düşünsün''

Haber Tarihi: 15 Ara 2014

''Liverpool düşünsün''

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, UEFA kuralarını değerlendirdi. Liverpool ile eşleşmelerini değerlendiren Çebi, "Turu geçeceğiz, Liverpool düşünsün" dedi.

Liverpool ile eşleşmenize ilk tepkiniz ne oldu?" sorusuna Çebi, "Liverpool düşünsün. Türk spor kamuoyu güzel bir maç seyredecek. Bizden çok şu anda onlar gerilmişlerdi. Liverpool'u eleyeceğiz. İngiltere'de görülecek bir işimiz var. Rövanşı alacacağız" dedi.

Liverpool ile bir hesapları olduğunu kaydeden Çebi, "Görülecek bir hesabımız vardı ve bunu görmek için bir fırsat oldu. Geçmiş geçmişte kaldı. Kimse geçmişle yaşamıyor. İyi giden bir Beşiktaş var ve tur için Beşiktaş'ı şanslı görüyorum" diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Liverpool için önemli bir stat olduğunun hatırlatılması üzerine Çebi, "Maçı Olimpiyat stadında oynayacakmaşız gibi görünüyor. Herhalde orada oynayacağız" dedi.

Ahmet Nur Çebi, "Ocak ayında transfer olacak mı? sorusuna yanıt vermekten kaçınırken, "Şu anda gündem Liverpool eşleşmesi" demekle yetindi.