Haberler

''O adam buraya gelecek''

Haber Tarihi: 4 Oca 2015

''O adam buraya gelecek''

Antalya, bugün akıl almak bir cinnet anına şahit oldu. Kardeşinin cezaevine girmesine neden olan kişinin iş yeri önünde elindeki pompalı tüfekle dehşet saçan saldırgan Özel Harekat Polisi tarafından zorlukla etkisiz hale getirildi.

Olay, saat 11.00 sıralarında kentin en kalabalık yeri Kazım Özalp Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddedeki bir işyeri önüne elinde pompalı tüfekle gelen aşırı alkollü Recep Saraçoğlu, çevredekileri kendisine yaklaşmaması konusunda uyardı. Durumun bildirilmesi üzerine kısa sürede gelen Özel Harekat polisleri, çevrede önlem aldıktan sonra Recep Saraçoğlu ile konuşmaya başladı. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da olay yerine gelerek, operasyonu bizzat yönetti.

’O ADAM BURAYA GELECEK’

Zaman zaman pompalı tüfeği kafasına doğrultan Recep Saraçoğlu, işyeri sahibi Serkan adlı kişinin kısa süre önce kardeşinin cezaevine girmesine neden olduğunu, bu kişinin yanına gelip özür dilemesini istedi. Saraçoğlu, "O Serkan kardeşimi 3 gün Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde yatırdı. Şimdi ise cezaevinde. O adam buraya gelecek. Basının önünde özür dileyecek. Yoksa burada çok kan akacak" dedi.

Özel Harekat polisinin yaklaşık yarım saatlik ikna çabaları sonuç vermedi. Bir ara susayan Saraçoğlu, cebinden çıkardığı parayı yol üstündeki masanın üzerine koyarak kendisine su getirilmesini istedi. Suyu alan Recep Saraçoğlu içtikten sonra tehditlerine devam etti.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Recep Saraçoğlu’nun ikna olmayacağının anlaşılması üzerine, polis harekete geçti. Bazı polisler Saraçoğlu ile konuşup oyalarken, arkadan yaklaşan bir Özel Hareket polisi ’46 Recep’ diye tanınan Saraçoğlu’nu kıskıvrak yere yatırıp etkisiz hale getirdi. Çevredekiler, Recep Saraçoğlu’nu yakalayan polisleri alkışladı. Gözaltına alınan Saraçoğlu, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Recep Saraçoğlu’nun kardeşinin çalıştığı işyeri sahibi ile alacak- borç anlaşmazlığı yaşadığı, bir süre önce de işyeri sahibinin şikayetçi olması üzerine tutuklandığı belirtildi.