Haberler

''Planlama hakkında kırgınlık yaşıyoruz''

Haber Tarihi: 12 Ara 2014

''Planlama hakkında kırgınlık yaşıyoruz''

Beşiktaş bu hafta karşılaşacakları Gaziantep maçı için TFF'ye başvuruda bulunacak. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları maçın Pazartesiye alınması hususunda talepte bulunduklarını ancak reddedildiğini bu sebepten tekrar başvuruda bulunacaklarınıs öyledi.

Çebi, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraberim ve bu galibiyeti Mustafa Pektemek'e armağan ediyoruz. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Mustafa'nın Beşiktaş için mücadele etmesi takımın nasıl böyle başarılı olduğunu gösteriyor. Atınç ve Furkan gibi genç oyuncularımız forma giyme şansı buldu. Kendileri için başarı olarak görüyorum. İşin sırrının gençlere güvenmek ve fedakarca oynamak olduğunu düşünüyorum"

Maç planlaması hakkında kırgınlık yaşıyoruz. Gaziantepspor maçını Pazartesi oynamak istedik ama red cevabı aldık. Yeniden bir başvuru yapacağız ve umarım durumu anlarlar. Bu konularda maaalesef yardım görmüyoruz. Tüm zorluklara rağmen mücadele etmek zorundayız. Daha çok işimiz var yolun başındayız." ifadelerini kullandı.