Haberler

''Prandelli ile görüşeceğiz''

Haber Tarihi: 7 Ara 2014

''Prandelli ile görüşeceğiz''

Dün akşam oynanan Galatasaray-Akhisarspor karşılaşmasından sonra Ali Dürüst basına önemli açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada istedikleri gibi oynadıklarını ifade eden Dürüst, "İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Herkesin beklediği buydu. Skor daha farklı olabilirdi. Her gün üzerine koyarak devam edeceğiz. İnşallah heyecan verici oyun böyle sürer. Taraftarımız da bizi destekledi. Gittikçe sayımız artıyor. Önümüzdeki haftalarda gollü ve kalabalık maçlar izleyeceğiz" diye konuştu.

Maçın saat 21:45'te başlamasının taraftar sayısını etkilediğini savunan Ali Dürüst, "Cumartesi günü olmasına rağmen saatin geç olması etkiliyor. Ulaşımda da metro ile ilgili bir sıkıntı var. İnşallah onu da çözeceğiz" ifadesini kullandı.

Dürüst, Bruma'nın performansının sorulması üzerine, "Bugün bir takım oyunu sergiledik. Bruma da üzerine düşeni yaptı. Önemli olan görev verildiğinde oyuncuların hazır olması. Kendisini hazır tutmuş ki görev geldiğinde en güzel şekilde yaptı. İnşallah bu performansı bütün maçlara yayar" değerlendirmesinde bulundu.

"Takım emin ellerde"

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından takımın emin ellerde olduğunu söyledi. İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin ardından Hamzaoğlu'nun göreve gelmesiyle takımda neyin değiştiğinin sorulması üzerine Dürüst, "Bir takım olduk. Hocamız da bu takıma katıldığı vakit daha üretici oldu. Üzerimizde kötü bir algı vardı. Hamza hoca ile bunu attık. Artık herkes işini yapıyor. Takım emin ellerde, biz de rahat rahat görevimizi yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"Prandelli ile görüşeceğiz"

Sözleşmesi feshedilen Prandelli'nin avukatlarının henüz Türkiye'ye gelmediği için görüşmelerin başlamadığını kaydeden Ali Dürüst, "Yetkili arkadaşlar görüşecekler ve bir sulh yolu bulmaya çalışacağız. Henüz isteklerinin ne olduğunu bilmiyoruz. Biz sözleşmesini feshettik. Karşılıklı konuşarak iki tarafa da uygun bir yol bulacağımıza eminim" diyerek sözlerini tamamladı.