Haberler

''Sakatlık bahane''

Haber Tarihi: 29 Ara 2014

''Sakatlık bahane''

Beşiktaş'ın geldiği günden beri konuşulan yıldız golcüsü Demba Ba, Senegal Milli Teknik Direktörünü resmen bombaladı. Giresse için ''Kukla'' ifadesini kullandı. Afrika Uluslar Kupası'nda kadroya dahil edemeyen Demba Baü, ülke basınında tekbik patronuna verdi veriştirdi.

Deneyimli teknik adamın etki altında kaldığını ve bazı çevrelerce yönlendirildiğini öne süren Demba Ba, "Giresse soyunma odasında nasıl davranacağını bilen bir isim değil. Listelerdeki bazı belli kararlar Alain Giresse tarafından alınmıyor. Uğraştığımız kişi bir teknik adam değil kukla" diye konuştu.

Milli takımda yeterinde etkili olamadığını kabul eden yıldız golcü, "Bir forvetin gol atması maçları oynatılma biçime göre zorlaşabilir. Bu anlamda milli takımdaki isimlerin de benden daha iyi durumda olduklarını da sanmıyorum. Ben neden hep gollerimi sıralıyordum. Çünkü hocalarım beni düzgün şekilde oynatıyordu" dedi.

'Sakatlık bahane'

Kadroya kendisinin yerine çağrılan Diafra Sakho'nun zamanında medya yoluyla teknik direktöre çıkıştığını anımsatan Demba Ba, kendisinin Fransa ve Sakho'nun Senegal doğumlu olduğuna da değinerek, bu yüzden West Hamlı oyuncunun tercih edilmiş olabileceği dokundurmasını da yaptı. Deneyimli futbolcu ayrıca hafif sakatlıklarının hoca tarafından abartılarak, kendisinin milli takıma çağrılmama bahanesi olarak kullanıldığını da sözlerine ekledi.