Haberler

''Satmıyorsanız sözleşmesini uzatın''

Haber Tarihi: 9 Oca 2015

''Satmıyorsanız sözleşmesini uzatın''

Galatasaray'da Sneijder kaosu bitmiyor. Geldiği günden bu yana sürekli hakkında dedikodular çıkan ve son zamanlarda Juventus'a gideceği konuşulan Sneijder'in menajeri İstanbul'a geldi. Galatasaray Yönetiminin ortalığı karıştırdığını iddia ettiği menajer yöneticilerle görüşmek üzere ülkeye ayak bastı.

Sneijder'in Galatasaray'dan ayrılmasını istediğini daha önce birkaç kez dile getiren Albers'in, İtalya'nın yanı sıra İngiltere'den de kulüp arayışı içinde olduğu ifade edildi.

Sarı kırmızılı yönetimin ise bu konudaki tavrı net... Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst, "Biz oyuncumuzdan memnunuz. O da Galatasaray da mutlu. Sneijder'i satmayı düşünmüyoruz. Ancak çok isteyen bir kulüp varsa, getirir 20 milyon Euro'yu alır" diye konuştular.

Diğer taraftan Guido Albers Galatasaray yönetimine, 'Eğer Sneijder'i satmıyorsanız, sözleşmesini uzatalım' teklifinde bulunacak. Sarı kırmızılılar ise buna karşın, "Biz futbolcuyla konuştuk. Şampiyon olalım, lig sonunda hemen imzayı atalım" cevabını verecek.